aaa

Nieuws

 
Woensdag 12 September 18
Weekendafsluiting Zaarderheiken

Vrijdag 28 september 21.00 uur tot maandag 1 oktober 05.00 uur zal de A67 Venlo-Eindhoven afgesloten worden in verband met onderhoud aan de weg.

De A67 tussen knooppunt Zaarderheike en Someren is dicht in de richting Eindhoven incl. toeritten Venlo Tradeport West (39), Helden (38), Liessel (37) en Asten (36). Het verkeer zal worden omgeleid.

Klik hier voor meer informatie.

 
Dinsdag 11 September 18
Genomineerden Lodewijk van der Grintenprijs 2018

Vandaag, 11 september 2018 werden de genomineerden voor de Lodewijk van der Grinten ondernemersprijs bekend gemaakt. De prijs is een initiatief van de Stichting Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs, waarin LLTB Venlo-Horst, MKB Venlo, Ondernemend Venlo en de gemeente Venlo samenwerken. Op 11 december wordt de winnaar bekend gemaakt.

Het thema dit jaar is “groeibriljant”.

Genomineerd voor 2018 zijn:

Rudy Claessens van Caroz, van onze afdeling Noorderpoort

Ruud Rouleaux van colorFabb, van onze afdeling Trade Port Zuid

Roy Hermans van Hermans Groep, van onze afdeling Noorderpoort

Klik hier voor meer informatie en foto's.

 
Maandag 10 September 18
Spoorwegovergang Groot Bollerweg afgesloten tussen 13 en 21 september

De spoorwegovergang op de Groot Bollerweg tussen de Wattstraat en de Horsterweg zal afgesloten worden gedurende de nachten van13 tot en met 21 september 2018 tussen 23.00 – 05.30 uur.

Behalve op zondag 16 september, dan sluit de overweg al om 20.30 uur.

Klik hier voor meer informatie.

 
Woensdag 22 Augustus 18
Nieuwe website Ondernemend Venlo online!

Sinds 10 augustus is de nieuwe website Ondernemend Venlo actief!

Hierbij hoort een nieuwe nieuwsbrief. Verder kunt u gemakkelijker de gegevens van Ondernemend Venlo, de projecten en activiteiten terugvinden. En u kunt bij de agenda in één oogopslag zien welke activiteiten er plaatsvinden voor onze ondernemers. 

Wij willen hiermee onze ondernemers nog beter bereiken en van dienst kunnen zijn. 

Op de nieuwe website is nu extra ruimte ingeruimd voor onze commissies en kunt u documenten downloaden, zoals het KVO-B certificaat en flyers over het vrachtwagenparkeren. Ook het magazine Ondernemend Venlo kunt u hier voortaal digitaal lezen.

Veel plezier gewenst bij het bezoeken van www.ondernemendvenlo.nl

 
Dinsdag 21 Augustus 18
Ondernemersenquête over criminaliteit
De overheid en het bedrijfsleven werken samen in het Nationaal Platform Criminaliteitsbeheersing (NPC) om criminaliteit te voorkomen en te bestrijden.
 
Alles wat zij doen moet goed aansluiten bij de laatste ontwikkelingen bij ondernemers. Daarom willen zij graag van ondernemers horen welke onderwerpen of thema's het NPC de komende jaren moet aanpakken. Ondernemers kunnen hiervoor een korte enquête invullen.

De enquête wordt uitgevoerd door bureau Beke. De vragenlijst is tot 15 augustus in te vullen. 


Pagina 1 / 11
1 2 3 4 5 > »