aaa

Nieuws

 
Woensdag 18 Juli 18
Voorzitter (politie)bond BOA ACP op visite bij Parkmanager Venlo: Parkeren vrachtauto's zorgt voor problemen

Venlo is als logistieke hotspot automatisch ook een gemeente waar chauffeurs hun vrachtauto parkeren om te kunnen overnachten. Venlo is een centraal punt als het gaat om de afstanden Rotterdam, Antwerpen en Düsseldorf. Deze steden liggen op maximaal twee uur rijden. Daarnaast zorgt het strenge beleid in Duitsland ervoor dat chauffeurs net over de grens overnachten. Hierdoor zijn er al jaren problemen met geparkeerde vrachtwagens.

Er is overlast van chauffeurs omdat zij hun behoefte doen en eten en drinken rondom hun vrachtauto. Ze zorgen voor zwerfaval, rijden het wegdek of de berm kapot en ze staan vaak op plaatsen waar ze niet mogen staan. Dit zorgt voor gevaarlijke situaties voor andere weggebruikers.


Lees meer >

 
Woensdag 18 Juli 18
Spreek je uit als ondernemer over criminaliteit

De overheid en het bedrijfsleven werken samen in het Nationaal Platform Criminaliteitsbeheersing (NPC) aan de bestrijding en het voorkomen van criminaliteit. 

Alles wat we doen moet goed aansluiten bij de laatste ontwikkelingen bij ondernemers. In bijgevoegde korte enquête willen we graag horen van ondernemers welke onderwerpen/thema's de komende jaren in het NPC moeten worden aangepakt. 

Bent u zelfstandig ondernemer, dan kunt u door het beantwoorden van een aantal vragen aangegeven welke veiligheidsthema’s volgens u belangrijk zijn om in de nabije toekomst aan te pakken. Uw mening en ervaringen zijn van belang om gezamenlijk de ‘Agenda voor de toekomst’ te bepalen.

Het invullen van deze vragenlijst duurt een paar minuten, uw mening is van groot belang. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Bureau Beke in opdracht van de rijksoverheid en het bedrijfsleven en kan tot 15 augustus worden ingevuld.

Klik hier!

 
Donderdag 12 Juli 18
A73 één week dicht tussen Roermond en knooppunt Het Vonderen (richting Maastricht); 6-13 aug

Rijkswaterstaat voert groot onderhoud uit aan de A73 tussen oprit (19) Roermond en knooppunt Het Vonderen in de richting van Maastricht. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit asfaltwerkzaamheden. Hierdoor is van maandag 6 augustus 05.00 uur tot maandag 13 augustus 05.00 uur de A73 tussen oprit (19) en knooppunt Het Vonderen richting Maastricht afgesloten voor al het verkeer. Ook de tussenliggende op- en afritten zijn afgesloten voor al het verkeer. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Wat wordt er afgesloten?

A73 tussen oprit (19) Roermond en knooppunt Het Vonderen richting Maastricht - Oprit (19) Roermond van de A73 in de richting van Maastricht - Verzorgingsplaats Hoogvonderen langs de A73 in de richting van Maastricht - Tankstation (Total) gelegen aan verzorgingsplaats Hoogvonderen langs de A73 richting Maastricht - Op- en afrit (20) Roermond-Oost van de A73 in de richting van Maastricht - Op- en afrit (21) Linne van de A73 in de richting van Maastricht - Afrit (22) Maasbracht van de A73 in de richting van Maastricht

De werkzaamheden vinden plaats van maandag 6 augustus 05.00 uur tot maandag 13 augustus 05.00 uur.


Lees meer >

 
Donderdag 21 Juni 18
Limburgse A73 op de schop deze zomer

Er wordt flink gewerkt aan de A73 in Limburg deze zomer. Tijdens 4 weekendafsluitingen in juli en 1 weekafsluiting in augustus wordt onderhoud uitgevoerd tussen Belfeld en knooppunt Tiglia en tussen Roermond en knooppunt Het Vonderen. Weggebruikers krijgen te maken met omleidingen en extra reistijd.

De snelwegen in Nederland zijn van goede kwaliteit. Om dit zo te houden, voert Rijkswaterstaat voortdurend onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken. Komende zomer staat groot onderhoud gepland aan 2 trajecten van de Limburgse A73 waarbij werkzaamheden worden uitgevoerd aan het asfalt.
Lees meer >

 
Donderdag 7 Juni 18
Parkmanagement spreekt met minister over wateroverlast op bedrijventerreinen

Minister Cora van Nieuwenhuizen, Patrick van der Broeck, dijkgraaf van het Waterschap Limburg en vertegenwoordigers van de provincie Limburg bezochten met een delegatie de plaats Meerssen in verband met de wateroverlast die recentelijk deze plaats trof.

Parkmanagement werd hierbij uitgenodigd om de situatie op de bedrijventerreinen toe te lichten. Tevens werd er aandacht geschonken aan de bijeenkomst 'Water voor Later', welke afgelopen november gehouden werd in Roermond. In Venlo zal op 28 juni deze bijeenkomst plaatsvinden in Venlo. De ondernemers van de bedrijventerreinen kunnen gratis deelnemen aan een workshop waarbij ze kunnen inzoomen op hun eigen situatie bij wateroverlast.


Lees meer >


Pagina 1 / 10
1 2 3 4 5 > »