aaa
St. Parkmanagement Venlo
Innovatietoren 3e
St. Jansweg 15
5928 RC  Venlo
T: 06 2202 9721
KvK 12061682
info@parkmanagementvenlo.nl

Nieuws

 
Woensdag 11 Oktober 17
Afsluiting Keulse Barrire per 19 oktober 2017

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Venlo heeft besloten het terrein bij het voormalig douane emplacement aan de Keulse Barrière per 19 oktober aanstaande af te sluiten.

Afsluiting

Reden voor de afsluiting is dat het gedoogd vrachtwagenparkeren toenemende beheers- en veiligheidsproblemen oplevert. Vrachtwagenchauffeurs overnachten in hun vrachtwagen en 'kamperen' op het terrein. Er zijn op het terrein geen voorzieningen aanwezig en dus doen de chauffeurs hun behoefte in de openbare ruimte. Ook wordt er afval gedumpt. Deze combinatie trekt ratten en ander ongedierte aan. De risico's voor de gezondheid zijn aanzienlijk. Daarnaast is geconstateerd dat de schade aan bestrating en de rioolputten, waar de vrachtwagens overheen rijden, is toegenomen en dat die kunnen instorten. Met alle veiligheidsrisico's van dien. Met name om deze laatste reden wordt het voorgenomen besluit om het terrein in het voorjaar van 2018 te sluiten nu naar voren gehaald. Restaurant de Nieuwe Keulse valt buiten het af te sluiten gebied en blijft dus bereikbaar.


Lees meer >

 
Woensdag 4 Oktober 17
Oproep aan Statenleden Provincie Limburg

Met een paginagrote advertentie in De Limburger vraagt Ondernemend Venlo aandacht voor een betere bereikbaarheid naar de bedrijven in Venlo.

De Statenleden stemmen binnenkort over de Maaslijn en het station Grubbenvorst. Ondernemend Venlo vraagt hen om positief vóór te stemmen. Ondersteuning is belangrijk in verband met de bereikbaarheid en heeft betrekking op de economische ontwikkeling In Venlo met hoogwaardig onderwijs en duizenden extra banen.


Lees meer >

 
Woensdag 4 Oktober 17
Ondernemersvereniging Businessparken Spikweien en Tradeport stemmen vr fusie met Ondernemend Venlo

Tijdens een speciale ledenvergadering op 2 oktober werden de ondernemers van Ondernemersvereniging Businesspark Tradeport gevraagd om hun stem uit te brengen voor een fusie met Ondernemend Venlo.

In navolging van Ondernemersvereniging Businesspark Spikweien, welke op 11 september al unaniem vóór stemde, en Ondernemersvereniging Businesspark Tradeport Zuid (Tegelen-Belfeld) stemden ook de leden van Ondernemersvereniging Businesspark Tradeport vóór de fusie met Ondernemend Venlo.


Lees meer >

 
Donderdag 28 September 17
Speciale Algemene Ledenvergadering Ondernemersvereniging Tradeport Zuid

Tijdens een speciaal ingelaste ledenvergadering van Ondernemersvereniging Businesspark Tradeport Zuid (Tegelen-Belfeld) hebben de leden vóór de fusie met Ondernemend Venlo gestemd.


Lees meer >

 
Dinsdag 12 September 17
Genomineerden Lodewijk van der Grintenprijs 2017 bekend

Vandaag 12 september 2017 zijn de kandidaten voor de Lodewijk van der Grintenprijs bekend gemaakt. De bijeenkomst vond plaats in de bijzondere en markante locatie 'Beej Benders' in Venlo.

Genomineerd zijn:

de heer Henk Vossen van Helichem
de heren Jos en Sjoerd Derkx van Systemec
de heren Hay Berden en Corné Geerts van Seacon Logistics

Voor meer foto's klik hier.

De prijsuitreiking is op 12 december 2017.


Lees meer >


Pagina 1 / 11
1 2 3 4 5 > »