aaa
St. Parkmanagement Venlo
Innovatietoren 3e
St. Jansweg 15
5928 RC  Venlo
T: 06 2202 9721
KvK 12061682
info@parkmanagementvenlo.nl

Nieuws

 
Donderdag 20 April 17
Afsluiting wegen in verband met aanleg rotondes op de Venrayseweg

De firma Heijmans zal in opdracht van de Gemeente Venlo twee rotondes aanleggen op de Venrayseweg.


Een eerste rotonde zal aangelegd worden ter hoogte van de kruising Venrayseweg – Celsiusweg, de tweede rotonde zal gerealiseerd worden ter hoogte van de Horsterweg.

 

In verband met de realisatie van deze rotondes zullen een heel aantal wegen binnen de Gemeente Venlo tijdelijk afgesloten worden voor alle verkeer.

 
Lees meer >

 
Donderdag 9 Februari 17
De Limburgse Versnellingstafels

Ben Jij die ondernemer ?

En loop je rond met een geweldig innovatief idee? Heb je ook het vermoeden dat het een idee is dat eenenorme potentie in zich draagt voor je eigen onderneming, voor onze regio en de wereld waarin we leven ? Wil je dat idee graag samen met andere ondernemers  uit de regio verder ontwikkelen en tot een succes maken ?

- Meld je innovatieve idee voor 1 maart aan op:
www.delimburgseversnellingstafels.nl
- Maak kans op jouw eigen professionele versnellingstafel en jouw eigen innovatie expert

De ideeen met de meeste potentie worden gepresenteerd tijdens het spetterende Pitch Event op donderdag 20 april. 
Meer info? Neem contact op met projectleider Saskia van der Laak.

E: vanderlaak@lwv.nl

T: 06-29064929 

 
Donderdag 16 Maart 17
Samenwerkingsovereenkomst met La Oya Dagbesteding

Tijdens de eerste ledenbijeenkomst van Ondernemersvereniging Businesspark Noorderpoort werd een bijzondere samenwerkingsovereenkomst getekend door Pauline Volkert (La Oya), Bas van Soest (a.i. voorzitter OBN) en Lidy Rutten (Parkmanagement). Dit vond plaats op 14 maart jongstleden.

Geheel in het kader van Sociaal en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gaat het Businesspark een samenwerkingsovereenkomst aan met La Oya Dagbesteding. De talenten van La Oya gaan jaarlijks in het voorjaar zorgen voor het schoonmaken van de bewegwijzeringsborden. Dit in samenwerking met City Outdoor Signs.

Door deze samenwerking wil de Ondernemersvereniging en Parkmanagement bijdragen aan participatie aan en in de maatschappij en onderstrepen hiermee achter deze gedachte te staan. Ze zijn beiden dan ook trots op het ambassadeurschap voor La Oya.

Meer informatie kunt u lezen in de komende editie van ons magazine Ondernemend Venlo.


Foto: Hanny Wijnans

 
Donderdag 2 Februari 17
Een forse groei transportbewegingen in Venlo verwacht
De A73 bij Venlo wordt aangepakt om de verwachte groei aan te kunnen. Dit staat in een startbeslissing van minister van Infrastructuur en Milieu Melanie Schultz van Hagen. 
 
De filevorming in en rondom knooppunt Zaarderheiken is sinds de openstelling van de A74 in 2012 flink toegenomen. Deze verkeersophoping komt voornamelijk doordat de parallelbanen van de A73 slechts één doorgaande rijstrook bevatten. Deze zal worden uitgebreid met een extra rijstrook.
 
Lees meer >
 
Woensdag 1 Februari 17
Nieuwe fiets- en voetgangerstunnel op bedrijventerrein Tradeport

Prorail meldt dat gestart is met de bouw van een nieuwe fiets- en voetgangerstunnel op bedrijventerrein Tradeport.

De onderdoorgang zal Tradeport Noord met Tradeport West met elkaar gaan verbinden. De spoorwegovergang Heierhoevenweg zal komen te vervallen. Door de bouw van een railterminal en de uitbreiding van het aantal sporen zou deze overgang te gevaarlijk worden.

Klik hier voor meer informatie en foto's.

Foto: Heijmans


Pagina 1 / 19
1 2 3 4 5 > »