aaa

Nieuws

 
Maandag 8 Oktober 18
Symposium schoon vervoer Limburg - 15 november 2018

Klimaatverandering, luchtvervuiling: we zijn ons allemaal bewust van de noodzaak en onze verantwoordelijkheid om de aarde leefbaar te houden, voor onszelf en voor toekomstige generaties. We zijn daarom hard bezig om schone energie tot de norm te maken. Een grote uitdaging, vooral ook in Limburg. Hoe gaan ondernemers en overheden in Limburg daarmee om? Welke creatieve oplossingen bedenken zij en waar lopen ze tegenaan?

Op 15 november 2018 hopen wij op die vragen een antwoord te krijgen. PitPoint organiseert op deze dag een symposium schoon vervoer voor de provincie Limburg. Kom ook en discussieer mee.

Deelname is gratis.

Klik hier voor meer informatie en inschrijving.

 
Maandag 8 Oktober 18
Groene Helden-stimuleringsprijs

Ook dit jaar organiseert het IVN Limburg weer de Groene Helden-stimuleringsprijs.

Dit is een prijs voor ondernemers die een groen en/of duurzaam initiatief hebben. Er valt €45.000 te verdelen onder 8 winnaars. Daarnaast treden de winnaars toe tot het Groene Helden-netwerk met daarin andere ondernemers en projectpartners, bovendien ontvangen de winnaars publiciteit in de media.

We zoeken ondernemers die het verschil willen maken. Die zich sterk maken voor groene en duurzame initiatieven. Die lokale mensen, organisaties en ondernemers bij die missie betrekken. Die dit ook uitdragen binnen hun netwerk. Een ondernemer met aandacht voor zijn omgeving, de natuur en de mensen; dat is in onze ogen een Groene Held. De Groene Helden Prijs helpt ondernemers hun duurzame, groene idee werkelijkheid te maken. 

Wij zoeken nieuwe helden! Pas jij in het bovenstaande plaatje? Meld je dan aan voor de Groene Helden Prijs 2018 - 2019! 


 

 
Vrijdag 28 September 18
Uitslag onderzoek arbeidsmigranten huisvesting

Ondernemend Venlo heeft een uitgebreide raadpleging onder haar ruim 1.200 leden uitgezet. Een significant aantal van 21% heeft daarop gereageerd.

Op basis van de uitkomsten is Ondernemend Venlo van mening dat arbeidsmigranten een positieve bijdrage leveren aan de economische groei van hun leden en simpelweg hiervoor noodzakelijk zijn. De voorkeur van de bedrijven gaat echter uit naar werkzoekenden uit de eigen regio.

Lees hier verder voor meer informatie en de uitslagen van dit onderzoek.

 
Woensdag 22 Augustus 18
Nieuwe website Ondernemend Venlo online!

Sinds 10 augustus is de nieuwe website Ondernemend Venlo actief!

Hierbij hoort een nieuwe nieuwsbrief. Verder kunt u gemakkelijker de gegevens van Ondernemend Venlo, de projecten en activiteiten terugvinden. En u kunt bij de agenda in één oogopslag zien welke activiteiten er plaatsvinden voor onze ondernemers. 

Wij willen hiermee onze ondernemers nog beter bereiken en van dienst kunnen zijn. 

Op de nieuwe website is nu extra ruimte ingeruimd voor onze commissies en kunt u documenten downloaden, zoals het KVO-B certificaat en flyers over het vrachtwagenparkeren. Ook het magazine Ondernemend Venlo kunt u hier voortaal digitaal lezen.

Veel plezier gewenst bij het bezoeken van www.ondernemendvenlo.nl

 
Dinsdag 21 Augustus 18
Ondernemersenquête over criminaliteit
De overheid en het bedrijfsleven werken samen in het Nationaal Platform Criminaliteitsbeheersing (NPC) om criminaliteit te voorkomen en te bestrijden.
 
Alles wat zij doen moet goed aansluiten bij de laatste ontwikkelingen bij ondernemers. Daarom willen zij graag van ondernemers horen welke onderwerpen of thema's het NPC de komende jaren moet aanpakken. Ondernemers kunnen hiervoor een korte enquête invullen.

De enquête wordt uitgevoerd door bureau Beke. De vragenlijst is tot 15 augustus in te vullen. 


Pagina 1 / 11
1 2 3 4 5 > »