aaa

Nieuws

 
Woensdag 23 Mei 18
Geweldig KVO-B nieuws voor Ondernemend Venlo.

Alle bedrijventerreinen vallend onder Afdeling Noorderpoort, Tradeport en Trade Port Zuid hebben vanmiddag de hercertificering en audit voor het Keurmerk Veilig Ondernemen-Bedrijventerreinen succesvol doorstaan.

Voor het eerst zijn alle bedrijventerreinen in één keer gecertificeerd: 'a hell of a job' maar het is gelukt.

Ondernemers, politie, brandweer en gemeente: hartelijk bedankt voor jullie werk in de werkgroepen Veiligheid de afgelopen jaren en de 4 uur durende audit/hercertificering hedenmiddag.

Het nieuwe KVO-B Certificaat is 3 jaren geldig.

 
Dinsdag 15 Mei 18
Afsluitingen A73 in verband met werkzaamheden

De komende maanden zullen er diverse afsluitingen plaatsvinden in verband met werkzaamheden aan de A73. Hieronder vindt u de afsluitingen rondom Venlo:


Lees meer >

 
Woensdag 9 Mei 18
Spookfacturen: verreweg het meest genoemd in de KVO-B enquete

Deze week bereikten weer enkele spookfacturen onze ondernemers.

Heeft u een factuur gekregen van OfficeSmart? Betaal deze dan niet, maar gooi hem in de papierbak. Het is namelijk een spookfactuur. Het betreft in werkelijkheid geen factuur, maar een aanbieding.

In de enquête voor de hercertificering KVO-B, die u recentelijk heeft ingevuld, is dit verreweg het meest genoemd: Noorderpoort: 63%, Trade Port Zuid 62%, Tradeport Venlo 63%, Tradeport West 67% en Ubroek 78% geeft aan last van te hebben spookfacturen.


Lees meer >

 
Maandag 7 Mei 18
Ondernemend Venlo in 'De Limburger' 5-5-2018

Op 5 mei 2018 stond er een artikel in de krant waarin Peter Thissen (voorzitter Ondernemend Venlo) en Joris Tenhagen (voorzitter Commissie Infrastructuur Ondernemend Venlo) hun zorgen uiten over het toenemende verkeer op de wegen rondom Venlo.

In De Limburger is te lezen dat de A67 de logisitieke aorta van ons land is, dé transportas tussen de haven van Rotterdam en het Duitse achterland. Peter Kamps interviewde beide heren en schreef in 'Flessenpost uit Venlo' een artikel over het fileleed en wachtende trucks voor de grens, die een heus verkeersinfarct veroorzaken.

Lees hier het hele artikel.  


 

 
Dinsdag 1 Mei 18
Wateroverlast bedrijventerreinen in Venlo

Kort na middernacht op maandag 30 april kreeg Venlo te maken met hevig noodweer. Grote hagelstenen zorgden voor vernielingen en het riool kon de grote hoeveelheden water, wat in deze korte tijd viel, niet aan.

Bij de brandweer Limburg-Noord kwamen er in de hele provincie ongeveer zeventig meldingen van wateroverlast binnen. Ook op bedrijventerreinenTradeport (Jachthavenweg, Rijnnaakkade, Deltakade), Spikweien en Noorderpoort waren er problemen.

Zie filmpje.

Na tussenkomst van Parkmanagement werd dankzij de snelle hulp van de brandweer het water aan de Albertushofweg op bedrijventerrein Noorderpoort weggepompt.


Pagina 1 / 8
1 2 3 4 5 > »