aaa

Nieuws

 
Dinsdag 20 Februari 18
Ondernemers Voltastraat bespreken parkeerproblematiek

Eind 2017 vond een enquête plaats onder de ondernemers, welke gevestigd zijn aan de Voltastraat.

Insteek was inzicht in de parkeerproblematiek en mogelijke oplossingen. Diverse ondernemers reageerden en waren hedenochtend uitgenodigd om hun zienswijze te bespreken met de gemeente Venlo.

Tijdens een mooie constructieve bijeenkomst werden diverse zaken besproken waar de ondernemers tegenaan lopen. Vanuit de gemeente kwam er feedback over de situatie ter plekke.

Gezamenlijk met Parkmanagement wordt er nu door de ondernemers gewerkt aan een voorstel met mogelijkheden om problemen in de toekomst het hoofd te kunnen bieden. Deze worden daarna door de gemeente bekeken en gecontroleerd op uitvoerbaarheid.

Een zeer goede vorm van samenwerking tussen ondernemers, Parkmanagement en gemeente!

 
Dinsdag 23 Januari 18
Fietsroutes Tradeport Noord

Aangepast fietsroutekaartje op Tradeport Noord, klik hier voor de actuele kaart.

Zoals u wellicht weet worden de fietsroutes in de toekomst nog uitgebreid. Wanneer er nieuwe routes klaar zijn, actualiseert Greenport Venlo deze kaart uiteraard weer.

 
Dinsdag 6 Februari 18
MKB-Limburg prijs

Gezocht: kandidaten voor de MKB L1mburg Prijs 2018!

Bent u of kent u een ondernemer die maatschappelijk verantwoord ondernemen tot kernwaarde heeft uitgeroepen?
Inschrijven is mogelijk tot 1 maart.

De MKB L1mburg Prijs wil bedrijven honoreren die maatschappelijke meerwaarde bieden met hun bedrijf of producten/diensten.Hiervoor gaan we ook dit jaar weer op zoek naar bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen tot hun kernwaarde hebben benoemd.

Klik hier voor meer informatie.


Lees meer >

 
Zaterdag 27 Januari 18
Brede steun Ondernemend Venlo voor Veilig Venlo

Als belangenbehartiger van de ruim 1.400 bedrijven op de Venlose Industrieterreinen hecht Ondernemend Venlo grote waarde aan het slagen van het vorig jaar gestarte camera- en beveiligingsproject Veilig Venlo. Vandaar ook dat zij samen met de uitvoerder van het project Greenport Venlo afspraken hebben gemaakt om de communicatie rondom het project sterk te verbeteren.


Lees meer >

 
Woensdag 24 Januari 18
Vanaf februari bedraagt de boete 1500 euro voor weekendrust in de cabine

VRACHTWAGENCHAUFFEUR MOET WEKELIJKSE RUST BUITEN VOERTUIG DOORBRENGEN.

Om te voorkomen dat vrachtwagenchauffeurs weekenden doorbrengen in hun voertuigen, deelde de ILT zondag 14 januari met minister Cora van Nieuwenhuizen flyers uit. Vanaf februari bedraagt de boete 1500 euro voor weekendrust in de cabine. Nu in januari wordt er alleen nog gewaarschuwd.
Lees meer >


Pagina 1 / 7
1 2 3 4 5 > »