aaa
St. Parkmanagement Venlo
Innovatietoren 3e
St. Jansweg 15
5928 RC  Venlo
T: 06 2202 9721
KvK 12061682
info@parkmanagementvenlo.nl

Nieuws

 
Dinsdag 4 Juli 17
Parkmanagement meets Pepper

Parkmanagement meets Pepper tijdens de Limburg Happening op 28 juni jongstleden.

Tijdens een ongedwongen sfeer maakten de ondernemers kennis met de robots Pepper en Baxter. De robots zijn er en maken deel uit van onze arbeidsmarkt. Het zijn onze collega's. We hebben of krijgen er allemaal mee te maken. Limburg moet ambitie tonen en met innovatie voorop lopen, ook met robotisering. Laten wij ons inzetten dé early majority regio te worden op dit gebied. Keynote spreker Maarten Steinbuch liet ons zien hoe wij dit kunnen realiseren.

Natuurlijk waren ook de parkmanagers van Limburg aanwezig.

Op zoek naar een goede, actieve en betrokken parkmanager? Op de foto uw parkmanagers in Limburg: vlnr Liesbeth Versteegh (Maastricht), Lidy Rutten (Venlo), Janine Rissenbeek (Roermond) en Sonja Demandt (Directeur Parkmanagement B.V.)


 
Dinsdag 4 Juli 17
Walking Dinner Noorderpoort 2017

Op 22 juni 2017 was het weer tijd voor het traditionele walking dinner op Businesspark Noorderpoort.

Op het programma stonden een bezoek aan Logistic Force Venlo B.V. aan de Winkelveldstraat, daarna naar Sraar Roebbers Autoservice aan de Van Coehoornstraat en door naar Cabrio Rent Events aan de Laurens Jansz. Costerstraat. Dit alles werd culinair verzorgd door Galerie De Hoeve.

Het was een zeer warme dag, vandaar dat het programma enigszins werd aangepast. In plaats van een hapje en drankje per locatie werden na een kort bezoekje per bedrijf alle gerechtjes bij Galerie De Hoeve genuttigd.

Wij bedanken de gastbedrijven voor de fijne ontvangst en interessante verhalen.

Klik hier voor alle foto's.

 
Maandag 19 Juni 17
Fusievoorstel Ondernemend Venlo officieel ondertekend

Op 19 juni 2017 kwamen alle bestuursleden van de ondernemersverenigingen bij elkaar om het fusievoorstel officieel te ondertekenen: een mooie mijlpaal.

De ondernemersverenigingen Noorderpoort, Spikweien, Tegelen Belfeld en Venlo Tradeport willen fuseren tot één grote vereniging “Ondernemend Venlo” met 4 afdelingen. Op dit moment wordt al veel samengewerkt door de verenigingen, maar om efficiënter de belangen voor de ondernemers te behartigen is besloten om de verenigingen samen te voegen tot één slagvaardige organisatie.


Lees meer >

 
Donderdag 8 Juni 17
Oorkonde wegens eervolle vermelding Beste BIZ-plan 2016

Tijdens een bijeenkomst van BIZ Platform Nederland op donderdag 8 juni in het stadhuis van Zoetermeer heeft de BIZ 19 Bedrijventerreinen Venlo een oorkonde behaald. De uitreiking van de oorkonde volgde vanwege een eervolle vermelding als genomineerde voor het Beste BIZ-plan 2016.


Lees meer >

 
Maandag 12 Juni 17
Save the date: Opening Week van de Veiligheid Limburg 2017

Noteert u alvast in uw agenda, maandag 9 oktober vindt de opening van de Week van de Veiligheid in Limburg plaats.

Veel gemeenten organiseren activiteiten om ondernemers te steunen in hun strijd tegen criminaliteit. De Week van de Veiligheid is een initiatief van publieke en private partijen om het thema veiligheid onder de aandacht te brengen bij ondernemers en inwoners, want met het invallen van de donkere dagen neemt de kans op criminaliteit toe. De week vindt in 2017 plaats van 9 tot en met 15 oktober (week 41). In Limburg worden diverse workshops, seminars en andere interessante activiteiten georganiseerd.

Wanneer: Maandag 9 oktober 2017
Tijd: 16.00 – 18.00 uur
Locatie: Ondernemersplein Roermond, Steegstraat 5, 6041 EA Roermond

Houd www.veiligondernemenlimburg.nl in de gaten voor meer informatie.


Pagina 1 / 10
1 2 3 4 5 > »