aaa
St. Parkmanagement Venlo
Innovatietoren 3e
St. Jansweg 15
5928 RC  Venlo
T: 06 2202 9721
KvK 12061682
info@parkmanagementvenlo.nl

Nieuws

 
Donderdag 13 Oktober 16
Nieuwe voorzitter Stichting Parkmanagement Venlo

Lizbeth van den Boogaart is benoemd tot nieuwe voorzitter van Stichting Parkmanagement Venlo. Zij volgt daarmee Will Lormans op die zich jarenlang voor SPV heeft ingezet.

Lizbeth is een ervaren vastgoeddirecteur met ruim 10 jaar ervaring in de vastgoedsector.


Lees meer >

 
Maandag 3 Oktober 16
Bijeenkomst Ondernemersvereniging Businespark Trade Port Zuid (Tegelen-Belfeld)

Op donderdag 29 september brachten ondernemers van OBTPZ een bedrijfsbezoek aan AGMI.

Iedereen heeft er dagelijks mee te maken maar is ook bekend dat deze producten in Tegelen worden gemaakt?

AGMI zorgt voor bebording (verkeersborden), bewegwijzering (van snelweg tot voetgangerspad), aluminium draagconstructies (voor gemeentelijke, provinciale en rijkswegen) en verlichting (voor tunnels, datacenters, boorplatforms en andere plekken waar veiligheid, energieverbruik en lage onderhoudsfrequenties van belang zijn).


Lees meer >

 
Donderdag 6 Oktober 16
Netwerklunch Ondernemersvereniging Businesspark Noorderpoort

Op 29 september jongstleden organiseerde Ondernemersvereniging Businesspark Noorderpoort een netwerklunch bij Hotel van der Valk Venlo.

Na een welkomstwoord door het bestuur werd er even stilgestaan bij het overlijden van voorzitter Will Lormans.

Het Bestuur was verheugd om te zien dat er nieuwe gezichten aanwezig waren. Na een kort programma over de toekomst van Ondernemend Venlo en de activiteiten van Businesspark Noorderpoort (Walking Dinner 29-10) volgde er een presentatie door General Manager Han van der Eijk, directeur Van der Valk Hotel,  over de verbouwplannen, de nieuwe salesmanager en het behalen van het Greenkey Certificaat en de 4e plaats van de Limburgse Groen Helden Stimulerings Prijs.

Kilk hier voor foto's.


Lees meer >

 
Donderdag 22 September 16
Nominaties Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs 2016

Op 20 september werden in het nieuwe stadskantoor te Venlo de nominaties voor de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs bekend gemaakt. Voor 2016 zijn genomineerd:

Hans Cabooter - Cabooter Group Venlo

Jan Klerken - Scelta Mushrooms

Nico Tissink - Pulse Business Solutions en Axtension

Parkmanagement Venlo feliciteert de genomineerden en wenst elke kandidaat en de jury heel veel succes! De prijs wordt op 13 december 2016 uitgereikt in Theater de Maaspoort. 

De ondernemersprijs is een initiatief van LLTB, MKB Venlo, Ondernemend Venlo en de gemeente Venlo en is vernoemd naar Lodewijk van der Grinten (1831 – 1895), de oprichter van het huidige Océ.

Klik hier voor meer informatie over de Lodewijk van der Grintenprijs, toegangskaarten voor de prijsuitreiking en achtergrondinformatie over de genomineerden.

 
Maandag 19 September 16
Camerabewakingsproject zorgt voor een veilige omgeving op de bedrijventerreinen in Venlo

Vrijdag 16-9 is, na jaren van voorbereiding, symbolisch de laatste paal van het camerabeveiligingsproject geplaatst. Dit project is door het ontwikkelbedrijf Greenport Venlo in samenwerking met Ondernemend Venlo opgezet. Doel is het vergroten van de veiligheid, het ontmoedigen van criminelen om het gebied te betreden en het vastleggen van criminele handelingen.
Lees meer >


Pagina 1 / 17
1 2 3 4 5 > »