aaa
St. Parkmanagement Venlo
Innovatietoren 3e
St. Jansweg 15
5928 RC  Venlo
T: 06 – 2202 9721
KvK 12061682
info@parkmanagementvenlo.nl

Nieuws

 
Donderdag 2 Februari 17
Een forse groei transportbewegingen in Venlo verwacht
De A73 bij Venlo wordt aangepakt om de verwachte groei aan te kunnen. Dit staat in een startbeslissing van minister van Infrastructuur en Milieu Melanie Schultz van Hagen. 
 
De filevorming in en rondom knooppunt Zaarderheiken is sinds de openstelling van de A74 in 2012 flink toegenomen. Deze verkeersophoping komt voornamelijk doordat de parallelbanen van de A73 slechts één doorgaande rijstrook bevatten. Deze zal worden uitgebreid met een extra rijstrook.
 
Lees meer >
 
Woensdag 1 Februari 17
Nieuwe fiets- en voetgangerstunnel op bedrijventerrein Tradeport

Prorail meldt dat gestart is met de bouw van een nieuwe fiets- en voetgangerstunnel op bedrijventerrein Tradeport.

De onderdoorgang zal Tradeport Noord met Tradeport West met elkaar gaan verbinden. De spoorwegovergang Heierhoevenweg zal komen te vervallen. Door de bouw van een railterminal en de uitbreiding van het aantal sporen zou deze overgang te gevaarlijk worden.

Klik hier voor meer informatie en foto's.

Foto: Heijmans

 
Maandag 23 Januari 17
Foto-impressie Nieuwjaarsbijeenkomst 12 januari 2017

Ondernemend Venlo kijkt met veel plezier terug op een geslaagde avond.

Op 12 januari 2017 organiseerden MKB Limburg, LLTB, Ondernemerscafé Venlo, gemeente Venlo en Ondernemend Venlo gezamenlijk een interessante nieuwjaarsbijeenkomst.

Klik hier voor de foto's.

 

 
Dinsdag 10 Januari 17
Enquête economische gevolgen stuw Grave

De defecte stuw bij Grave zorgt ervoor dat de belangrijkste vaarweg naar het zuiden niet toegankelijk is. Afgelopen dinsdag gaf Rijkswaterstaat aan ‘enkele dagen’ nodig te hebben voor een oplossing, maar de werkelijkheid blijkt weerbarstiger.
Op dit moment is er nog geen zicht op de termijn waarop het scheepvaartverkeer hervat kan worden. Tegelijkertijd neemt de druk op de bedrijven, die mede afhankelijk zijn van water, toe en worden zij financieel geraakt.


Lees meer >

 
Woensdag 14 December 16
Jan Klerken (Scelta Mushrooms) - Winnaar Lodewijk van der Grintenprijs 2016

Drie uitstekende kandidaten Nico Tissink (Pulse en AXtension), Hans Cabooter (Cabooter Group) en Jan Klerken (Scelta Mushrooms) werden op 20 september jongstleden genomineerd voor de Lodewijk van der Grinten prijs.

Een zware klus voor de jury aangezien alle drie zeer goede ambassadeurs voor het ondernemen in Groot-Venlo zijn. Al meerdere malen hebben zij Venlo positief in het nieuws gebracht. Tjebbe Smit, directielid van Océ Technologies Venlo (opvolger van oud-juryvoorzitter Jan Verschaeren) las op 13 december het juryrapport voor.

De jury heeft uit de drie genomineerden Jan Klerken als winnaar uitgeroepen maar roemt ook de andere twee genomineerden voor hun ondernemerschap, doorzettingsvermogen en vakbekwaamheid.

In een uitverkochte Maaspoort werden de ruim 700 toeschouwers toegesproken door Burgemeester Antoin Scholten over de (nog komende) successen van en in de gemeente Venlo. Vervolgens overhandigde hij de felbegeerde trofee aan Jan Klerken.

Foto's: klik hier.

 


Pagina 1 / 18
1 2 3 4 5 > »