aaa

Nieuws

 
Donderdag 26 Juli 18
Parkmanagement BV organiseert bijeenkomst over overlast door water en hitte

De 60e zomerse dag!

Nu is er nog schaduw en koelte door de bomen maar wat als de blaadjes er allemáál zijn afgevallen?

Bijeenkomsten over overlast door water en hitte in Venlo en Roermond gemist? Wat hebben de ondernemers tijdens deze bijeenkomst en workshop onderzocht en samen besloten? 

Lees nu het artikel hierover in het zojuist verschenen magazine van Ondernemend Venlo.

 


 
Woensdag 18 Juli 18
Win jij de ‘Wel-zo-veilig-Award’ van 2018?

Ben jij ondernemer en ben jij voorbereid op criminaliteit? Train jij bijvoorbeeld je personeelsleden, zodat ze weten hoe ze moeten handelen bij een overval? Heb je onlangs afroomkluizen, extra sloten of een camerasysteem geïnstalleerd? Of ben jij vernieuwend bezig om de veiligheid van jouw onderneming te verbeteren?

Kortom: ben jij in jouw ogen de veiligste ondernemer van Nederland? Dan maak jij kans op de ‘Wel-zo-veilig-Award’ van 2018. De award is bedoeld om het belang van veiligheid en preventie extra te onderstrepen en wordt uitgereikt in vier categorieën:

- Transport en logistiek (door Transport en Logistiek Nederland)
- Midden- en kleinbedrijf (door MKB-Nederland)
- Detailhandel (door Detailhandel Nederland)
- Horeca (door Koninklijk Horeca Nederland)
Lees meer >

 
Woensdag 18 Juli 18
Voorzitter (politie)bond BOA ACP op visite bij Parkmanager Venlo: Parkeren vrachtauto's zorgt voor problemen

Venlo is als logistieke hotspot automatisch ook een gemeente waar chauffeurs hun vrachtauto parkeren om te kunnen overnachten. Venlo is een centraal punt als het gaat om de afstanden Rotterdam, Antwerpen en Düsseldorf. Deze steden liggen op maximaal twee uur rijden. Daarnaast zorgt het strenge beleid in Duitsland ervoor dat chauffeurs net over de grens overnachten. Hierdoor zijn er al jaren problemen met geparkeerde vrachtwagens.

Er is overlast van chauffeurs omdat zij hun behoefte doen en eten en drinken rondom hun vrachtauto. Ze zorgen voor zwerfaval, rijden het wegdek of de berm kapot en ze staan vaak op plaatsen waar ze niet mogen staan. Dit zorgt voor gevaarlijke situaties voor andere weggebruikers.


Lees meer >

 
Donderdag 12 Juli 18
A73 één week dicht tussen Roermond en knooppunt Het Vonderen (richting Maastricht); 6-13 aug

Rijkswaterstaat voert groot onderhoud uit aan de A73 tussen oprit (19) Roermond en knooppunt Het Vonderen in de richting van Maastricht. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit asfaltwerkzaamheden. Hierdoor is van maandag 6 augustus 05.00 uur tot maandag 13 augustus 05.00 uur de A73 tussen oprit (19) en knooppunt Het Vonderen richting Maastricht afgesloten voor al het verkeer. Ook de tussenliggende op- en afritten zijn afgesloten voor al het verkeer. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Wat wordt er afgesloten?

A73 tussen oprit (19) Roermond en knooppunt Het Vonderen richting Maastricht - Oprit (19) Roermond van de A73 in de richting van Maastricht - Verzorgingsplaats Hoogvonderen langs de A73 in de richting van Maastricht - Tankstation (Total) gelegen aan verzorgingsplaats Hoogvonderen langs de A73 richting Maastricht - Op- en afrit (20) Roermond-Oost van de A73 in de richting van Maastricht - Op- en afrit (21) Linne van de A73 in de richting van Maastricht - Afrit (22) Maasbracht van de A73 in de richting van Maastricht

De werkzaamheden vinden plaats van maandag 6 augustus 05.00 uur tot maandag 13 augustus 05.00 uur.


Lees meer >

 
Donderdag 21 Juni 18
Limburgse A73 op de schop deze zomer

Er wordt flink gewerkt aan de A73 in Limburg deze zomer. Tijdens 4 weekendafsluitingen in juli en 1 weekafsluiting in augustus wordt onderhoud uitgevoerd tussen Belfeld en knooppunt Tiglia en tussen Roermond en knooppunt Het Vonderen. Weggebruikers krijgen te maken met omleidingen en extra reistijd.

De snelwegen in Nederland zijn van goede kwaliteit. Om dit zo te houden, voert Rijkswaterstaat voortdurend onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken. Komende zomer staat groot onderhoud gepland aan 2 trajecten van de Limburgse A73 waarbij werkzaamheden worden uitgevoerd aan het asfalt.
Lees meer >


Pagina 1 / 10
1 2 3 4 5 > »