aaa

Nieuws

 
Maandag 11 Juli 16
Zomerbijeenkomst Ondernemend Venlo zeer druk bezocht: 'Venlo Bruist’ volgens Wethouder en Gedeputeerde

De Innovatoren op het voormalig Floriadeterrein was het decor voor de zeer druk bezochte zomerbijeenkomst van Ondernemend Venlo. Er waren ruim 130 ondernemers aanwezig!

Na een welkomstwoord door voorzitter Peter Thissen spraken ook Wethouder Stephan Satijn en Gedeputeerde Twan Beurskens. Na alle nieuws was het tijd om te netwerken met een heerlijk hapje van de bbq.

Volledig artikel: 'Venlo Bruist’ en ‘ut kump good’ volgens wethouder en gedeputeerde.

 
Donderdag 7 Juli 16
KVO-B Tradeport Zuid (Tegelen-Belfeld)

Businesspark Tradeport Zuid (Tegelen-Belfeld) is na een zeer goed verlopen audit op 7 juli 2016 met vlag en wimpel geslaagd voor het Keurmerk Veilig Ondernemen-Bedrijventerreinen (KVO-B).

De Werkgroep Veiligheid van dit businesspark kan de komende drie jaar samen werken aan de door de vier stakeholders vastgestelde doelstellingen. Politie, brandweer, gemeente en ondernemers zullen samen streven om de naar aanleiding van de audit vastgelegde maatregelen met succes door te voeren.

Leden kunnen met dit certificaat tot 15% korting krijgen op de jaarpremie van hun verzekering van gebouwen, inventaris en bedrijfsstagnatie. Op de eerstkomende ledenbijeenkomst zal het officieel worden uitgereikt. Wilt u het KVO-B certificaat hierna ontvangen? Neem dan contact op met Lidy Rutten, Parkmanager Venlo.

 
Donderdag 2 Juni 16
Werkbezoek BIZ Platform NL aan Venlo

Voor elk BIZ-fonds wordt momenteel nog een afzonderlijke stichting of vereniging opgericht en stelt de gemeenteraad per BIZ-fonds een verordening vast. In Venlo hebben ze dat anders gedaan. Een mooi voorbeeld voor andere gemeenten hoe Ondernemend Venlo en Parkmanagement samen met de gemeente de BIZ heeft ingericht..

19 duurzame bedrijvenparken samen in één BIZ-fonds. In Venlo laten ze zien hoe dat kan! Dit was de insteek voor het werkbezoek van BIZ Platform NL op 10 juni jongstleden.
Lees meer >

 
Vrijdag 13 Mei 16
Exploitatie Truckparking James Cookweg

Het college van burgemeester en wethouders van Venlo heeft dinsdag j.l. (10 mei) besloten de exploitatie van de nieuwe truckparking aan de James Cookweg in Venlo te gunnen aan Wegrestaurant “Heierhoeve” B.V. te Venlo.

De heer T. De Lang is eigenaar van dit wegrestaurant en exploiteert ter plaatse reeds een beveiligde truckparking.

Het betreft (zoals gebruikelijk) een voorlopige gunning. Binnen een termijn van 7 dagen kunnen overige inschrijvers of belanghebbenden dit besluit nog aanvechten bij de rechtbank.

De beoogde permanente voorziening op de locatie aan de James Cookweg is reeds tijdelijk ingericht en wordt reeds voor het parkeren van vrachtwagens gebruikt. Het voornemen bestaat om deze voorziening eind september 2016 volledig gerealiseerd en in gebruik te hebben. De gemeente zit dus op schema richting de realisatie.

 
 
Donderdag 18 Februari 16
De Limburgse Versnellingstafels

Het volgende Pitch Event Versnellingstafels vindt op 14 april 2016 plaats. Dan presenteren een aantal ondernemers uit Zuid- en Midden- én Belgisch Limburg hun idee voor een Versnellingstafel. Alle ondernemers uit die regio's zijn welkom!

Heb jij een brainwave waarvan je business wilt maken, doe dan mee met De Limburgse Versnellingstafel. Laat ons weten waarmee andere ondernemers jou kunnen helpen en meld jouw innovatieve idee aan vóór 1 maart!

Meer informatie kijk dan op www.delimburgseversnellingstafels.nl of klik hier voor de flyer.


Pagina 10 / 11
« < 7 8 9 10 11 > »