aaa

Nieuws

 
Dinsdag 17 April 18
Jaarvergadering Trade Port Zuid 12 april 2018

Op 12 april 2018 organiseerde afdeling Trade Port Zuid haar jaarvergadering met een bezoek aan Emmaus Feniks.


Lees meer >

 
Maandag 16 April 18
Vragenlijst internationale studenten

Beste ondernemer,

Namens de Commissie Kennis, Onderwijs en Arbeidsmarkt Ondernemend Venlo zou ik uw medewerking willen vragen. Wilt u bijgaande vragenlijst invullen inzake de verbinding tussen Venlose bedrijven en buitenlandse studenten?


Lees meer >

 
Maandag 5 Maart 18
Raadsbijeenkomst over problematiek vrachtwagenparkeren

Op 7 maart werd Ondernemend Venlo uitgenodigd voor een presentatie aan de gemeenteraad over de parkeerproblematiek door vrachtwagens.

Joris Tenhagen, Egbert Zuilhof, Parkmanagement en diverse ondernemers waren tijdens de raadsvergadering aanwezig. Het probleem werd duidelijk gemaakt en ook oplossingen werden aangedragen.

Na de presentatie volgde een discussie met de raadsleden. De wethouder heeft toegezegd naar dit probleem en de oplossingen te gaan kijken.

 
Maandag 5 Maart 18

VNO-NCW en MKB-Nederland hopen dat het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) bedrijven kan faciliteren bij het overschakelen van Gronings gas naar ander gas of andere energiebronnen. Dat zeggen zij in reactie op de brief van minister Wiebes, waarin 2022 wordt genoemd als deadline voor de overgang.

Recentelijk ontvingen grootgebruikers van het Groningengas het verzoek van de minister van EZK om binnen drie weken aan te geven hoe zij de uitfasering van aardgas van Groningenkwaliteit denken te gaan realiseren.
Een zwaar verzoek met een zeer korte reactietermijn. VNO-NCW is met het ministerie in gesprek hierover, de deadline die is gesteld heeft te maken met het feit dat EZK naar de kamer toe moet rapporteren.

Voor bedrijven is het onmogelijk om binnen 3 weken aan te geven hoe zij het gasgebruik gaan verminderen, echter het is wel van belang dat u als bedrijf binnen de deadline een reactie laat horen.
Geef hierin aan wat wel kan maar ook zeer duidelijk wat niet mogelijk is en let erop dat uw reactie niet als een inspanningsverplichting kan worden gebruikt.

Meer informatie klik hier.

 
Maandag 5 Maart 18
Jasper Heesakkers begonnen als kringsecretaris LWV

Jasper Heesakkers is per 15 februari in dienst getreden bij de LWV als kringsecretaris voor de regio Noord-Limburg. De uit Weert afkomstige Jasper Heesakkers (34) werkte voorheen als directeur voor CDA Limburg. Daarvoor is hij in het bedrijfsleven werkzaam geweest voor de Heerschap Groep. Jasper zal zich naast de regio Noord-Limburg inzetten op het beleidsveld duurzaamheid dat in de toekomst een steeds grotere rol zal gaan spelen.


Lees meer >


Pagina 2 / 8
« < 1 2 3 4 5 6 > »