aaa

Nieuws

 
Dinsdag 28 November 17
Workshop 'Water voor Later'

In tijden van klimaatverandering is de overlast door regen of juist het gebrek eraan groter dan ooit. Wat kunt u als ondernemer doen om dit te voorkomen middels “Water voor Later”?

Parkmanagement Midden-Limburg en Venlo organiseerden voor de ondernemers in Roermond op 23 november een interactieve workshop rondom dit thema. 


Lees meer >

 
Dinsdag 28 November 17
Reis met de bus naar Greenport Venlo!

Vanaf 10 december reis je met de bus naar jouw werklocatie op Greenport Venlo. Buslijn 70 van Arriva stopt namelijk op 7 nieuwe haltes op het Greenport terrein. Tevens wordt de bestaande halte op Freshpark tweezijdig ingericht.

Lijn 70 rijdt op werkdagen in een uursdienst tussen ongeveer 07.00 uur in de ochtend en 19.00 uur in de avond en stopt aan de St. Jansweg, Heierkerkweg, Greenportlane/N295, Logistiekweg en de Heierhoevenweg.


Lees meer >

 
Dinsdag 4 Juli 17
Parkmanagement meets Pepper

Parkmanagement meets Pepper tijdens de Limburg Happening op 28 juni jongstleden.

Tijdens een ongedwongen sfeer maakten de ondernemers kennis met de robots Pepper en Baxter. De robots zijn er en maken deel uit van onze arbeidsmarkt. Het zijn onze collega's. We hebben of krijgen er allemaal mee te maken. Limburg moet ambitie tonen en met innovatie voorop lopen, ook met robotisering. Laten wij ons inzetten dé early majority regio te worden op dit gebied. Keynote spreker Maarten Steinbuch liet ons zien hoe wij dit kunnen realiseren.

Natuurlijk waren ook de parkmanagers van Limburg aanwezig.

Op zoek naar een goede, actieve en betrokken parkmanager? Op de foto uw parkmanagers in Limburg: vlnr Liesbeth Versteegh (Maastricht), Lidy Rutten (Venlo), Janine Rissenbeek (Roermond) en Sonja Demandt (Directeur Parkmanagement B.V.)


 
Donderdag 8 Juni 17
Oorkonde wegens eervolle vermelding Beste BIZ-plan 2016

Tijdens een bijeenkomst van BIZ Platform Nederland op donderdag 8 juni in het stadhuis van Zoetermeer heeft de BIZ 19 Bedrijventerreinen Venlo een oorkonde behaald. De uitreiking van de oorkonde volgde vanwege een eervolle vermelding als genomineerde voor het Beste BIZ-plan 2016.


Lees meer >

 
Maandag 12 Juni 17
Op 1 juli 2017 wijzigt de Arbeidsomstandighedenwet

Op een tweetal punten heeft de nieuwe Arbeidsomstandighedenwet ook gevolgen voor de inhoud van de branche RI&E instrumenten, t.w. voor het contract met uw Arbodienst en de benoeming / positionering van de preventiemedewerker.

Houdt u er rekening mee dat branche-RI&E-instrumenten op deze twee onderdelen moeten worden aangepast aan de nieuwe wetgeving. Het goede nieuws is dat deze wijzigingen worden gezien als onderhoud en u als werkgever geen nieuwe erkenning voor het aangepaste RI&E-instrumenten hoeft aan te vragen. Uw instrument blijft met andere woorden tot de oorspronkelijke datum erkend.

De overeenkomst –ook wel basiscontract- tussen u en uw Arbodienst, moet op de nieuwe Arbeidsomstandighedenwet worden aangepast.


Pagina 4 / 8
« < 2 3 4 5 6 > »