aaa

Nieuws

 
Donderdag 18 Mei 17
Ransomware: wat wél en wat zeker niét doen!

Download de gratis poster van digitaleopsporing.nl om te verspreiden binnen uw bedrijf.Leer uw personeel om phishing mails te herkennen, niet te klikken op onbekende links en maak uw personeel meer bewust van deze vorm van cybercrime.

Download de gratis poster hier.

 
Maandag 15 Mei 17
Politie waarschuwt consumenten en bedrijven bij start nieuwe werkweek voor gijzelsoftware

Sinds afgelopen vrijdag 12 mei zijn tienduizenden computers in tientallen landen getroffen door ransomware, ook wel ‘gijzelsoftware’ genoemd. Het NCSC heeft daar vrijdag al een waarschuwing voor gegeven. De politie adviseert consumenten en vooral ook bedrijven zich tegen ransomware te wapenen door updates direct te installeren, antivirusprogramma’s te gebruiken en back-ups te maken van de gegevens op de computers. De politie raadt mensen ten zeerste af om te betalen voor de ontsleuteling van de systemen/bestanden, omdat hiermee deze criminaliteit wordt gefinancierd en in stand wordt gehouden. Het is allerminst zeker of betaling leidt tot decryptie van de bestanden.
Lees meer >

 
Donderdag 2 Februari 17
Een forse groei transportbewegingen in Venlo verwacht
De A73 bij Venlo wordt aangepakt om de verwachte groei aan te kunnen. Dit staat in een startbeslissing van minister van Infrastructuur en Milieu Melanie Schultz van Hagen. 
 
De filevorming in en rondom knooppunt Zaarderheiken is sinds de openstelling van de A74 in 2012 flink toegenomen. Deze verkeersophoping komt voornamelijk doordat de parallelbanen van de A73 slechts één doorgaande rijstrook bevatten. Deze zal worden uitgebreid met een extra rijstrook.
 
Lees meer >
 
Maandag 23 Januari 17
Foto-impressie Nieuwjaarsbijeenkomst 11 januari 2018

Ondernemend Venlo kijkt met veel plezier terug op een geslaagde avond.

De gezamenlijke nieuwjaarsreceptie is erg druk bezocht. Een samengestelde organisatie van vertegenwoordigers van gemeente Venlo, MKB Limburg, LLTB Venlo, Ondernemerscafé, VVV-Venlo en Ondernemend Venlo had een mooi programma samengesteld.

Na een nieuwjaarsboodschap van de voorzitters van de organisatoren werden de aanwezigen verrast met een flitsende presentatie van de Fountainheads (Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen). Hier konden de ondernemers  inspiratie uit opdoen om anders naar hun toekomst te kijken.

Onder leiding van presentator Frans Pollux werd een paneldiscussie gevoerd.  Dit werd humoristisch samengevat door stadsdichter Merlijn Huntjens.

Na een toost op het nieuwe jaar konden de aanwezigen netwerken onder het genot van mooie zang, lekkere hapjes en bijzondere drankjes.

Klik hier  voor  de foto's van Ondernemend Venlo

Klik hier voor de foto's van Ondernemerscafé

Klik hier voor de aftermovie
Klik hier voor de presentatie van Fountainheads

 
Dinsdag 10 Januari 17
Enquête economische gevolgen stuw Grave

De defecte stuw bij Grave zorgt ervoor dat de belangrijkste vaarweg naar het zuiden niet toegankelijk is. Afgelopen dinsdag gaf Rijkswaterstaat aan ‘enkele dagen’ nodig te hebben voor een oplossing, maar de werkelijkheid blijkt weerbarstiger.
Op dit moment is er nog geen zicht op de termijn waarop het scheepvaartverkeer hervat kan worden. Tegelijkertijd neemt de druk op de bedrijven, die mede afhankelijk zijn van water, toe en worden zij financieel geraakt.


Lees meer >


Pagina 4 / 7
« < 2 3 4 5 6 > »