aaa

Nieuws

 
Woensdag 14 December 16
Jan Klerken (Scelta Mushrooms) - Winnaar Lodewijk van der Grintenprijs 2016

Drie uitstekende kandidaten Nico Tissink (Pulse en AXtension), Hans Cabooter (Cabooter Group) en Jan Klerken (Scelta Mushrooms) werden op 20 september jongstleden genomineerd voor de Lodewijk van der Grinten prijs.

Een zware klus voor de jury aangezien alle drie zeer goede ambassadeurs voor het ondernemen in Groot-Venlo zijn. Al meerdere malen hebben zij Venlo positief in het nieuws gebracht. Tjebbe Smit, directielid van Océ Technologies Venlo (opvolger van oud-juryvoorzitter Jan Verschaeren) las op 13 december het juryrapport voor.

De jury heeft uit de drie genomineerden Jan Klerken als winnaar uitgeroepen maar roemt ook de andere twee genomineerden voor hun ondernemerschap, doorzettingsvermogen en vakbekwaamheid.

In een uitverkochte Maaspoort werden de ruim 700 toeschouwers toegesproken door Burgemeester Antoin Scholten over de (nog komende) successen van en in de gemeente Venlo. Vervolgens overhandigde hij de felbegeerde trofee aan Jan Klerken.

Foto's: klik hier.

 

 
Donderdag 13 Oktober 16
Nieuwe voorzitter Stichting Parkmanagement Venlo

Lizbeth van den Boogaart is benoemd tot nieuwe voorzitter van Stichting Parkmanagement Venlo. Zij volgt daarmee Will Lormans op die zich jarenlang voor SPV heeft ingezet.

Lizbeth is een ervaren vastgoeddirecteur met ruim 10 jaar ervaring in de vastgoedsector.


Lees meer >

 
Donderdag 6 Oktober 16
Netwerklunch Ondernemersvereniging Businesspark Noorderpoort

Op 29 september jongstleden organiseerde Ondernemersvereniging Businesspark Noorderpoort een netwerklunch bij Hotel van der Valk Venlo.

Na een welkomstwoord door het bestuur werd er even stilgestaan bij het overlijden van voorzitter Will Lormans.

Het Bestuur was verheugd om te zien dat er nieuwe gezichten aanwezig waren. Na een kort programma over de toekomst van Ondernemend Venlo en de activiteiten van Businesspark Noorderpoort (Walking Dinner 29-10) volgde er een presentatie door General Manager Han van der Eijk, directeur Van der Valk Hotel,  over de verbouwplannen, de nieuwe salesmanager en het behalen van het Greenkey Certificaat en de 4e plaats van de Limburgse Groen Helden Stimulerings Prijs.

Kilk hier voor foto's.


Lees meer >

 
Maandag 19 September 16
Camerabewakingsproject zorgt voor een veilige omgeving op de bedrijventerreinen in Venlo

Vrijdag 16-9 is, na jaren van voorbereiding, symbolisch de laatste paal van het camerabeveiligingsproject geplaatst. Dit project is door het ontwikkelbedrijf Greenport Venlo in samenwerking met Ondernemend Venlo opgezet. Doel is het vergroten van de veiligheid, het ontmoedigen van criminelen om het gebied te betreden en het vastleggen van criminele handelingen.
Lees meer >

 
Zondag 17 Juli 16
Ondernemend Venlo: Volop ontwikkeling op Venlose bedrijventerreinen

Vrijwel alle bedrijventerreinen in Venlo zijn aangesloten bij Ondernemend Venlo.

Het Parkmanagement wordt in opdracht van de Venlose bedrijventerreinen uitgevoerd door parkmanager Lidy Rutten. Zij is in dienst van Parkmanagement BV, waar kennis en ervaring gedeeld wordt met andere parkmanagers in Limburg.

Lidy Rutten vertelt wat deze bedrijventerreinen zo bijzonder maakt: artikel Noord Limburg Busines Magazine.


Pagina 5 / 7
« < 3 4 5 6 7 > »