aaa

Nieuws

 
Donderdag 1 Juni 17
Treinstation Greenport Venlo/Grubbenvorst

De voltallige gemeenteraad van Venlo heeft gisteravond onderstreept dat het treinstation Greenport Venlo/Grubbenvorst er moet komen en wel zo snel mogelijk. De raad wil dat het college van B&W zo snel mogelijk in overleg gaat om de Provincie ertoe te bewegen alles in het werk te stellen om aanvullende financiën vrij te maken zodat station Greenport Venlo er alsnog snel kan komen.


Lees meer >

 
Maandag 29 Mei 17
Premiekortingen, lage-inkomensvoordeel en loonkostensubsidiecalculator

Het ministerie van Sociale Zaken (SZW) heeft in samenwerking met de Belastingdienst en het UWV een digitale calculator gelanceerd voor werkgevers die arbeidsbeperkte werknemers of mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt in dienst willen nemen. Met de calculator kunnen werkgevers in een paar eenvoudige stappen de hoogte van de financiële tegemoetkomingen per werknemer berekenen.


Lees meer >

 
Dinsdag 23 Mei 17
Politie heeft speciaal loket voor ladingdiefstal

Sinds 15 mei kan iedere ondernemer 24 uur per dag aangifte doen van ladingdiefstal via 088-0087444. Het bedrijfsleven en de politie willen met dit aangifteloket het aantal ladingdiefstallen terugdringen.

Omdat de logistiek nooit stilstaat, is het belangrijk dat ondernemers zonder tijdverlies en ongeacht de plaats en tijd aangifte kunnen doen. Dat is volgens de politie voor zowel het opsporen van verdachten als voor het terugdringen van het aantal diefstallen belangrijk. De politie kan met het speciale nummer de kwaliteit van de vastgelegde informatie verbeteren waardoor de kans om verdachten op te sporen, stijgt.


Lees meer >

 
Donderdag 18 Mei 17
Ransomware: wat wl en wat zeker nit doen!

Download de gratis poster van digitaleopsporing.nl om te verspreiden binnen uw bedrijf.Leer uw personeel om phishing mails te herkennen, niet te klikken op onbekende links en maak uw personeel meer bewust van deze vorm van cybercrime.

Download de gratis poster hier.

 
Maandag 15 Mei 17
Politie waarschuwt consumenten en bedrijven bij start nieuwe werkweek voor gijzelsoftware

Sinds afgelopen vrijdag 12 mei zijn tienduizenden computers in tientallen landen getroffen door ransomware, ook wel ‘gijzelsoftware’ genoemd. Het NCSC heeft daar vrijdag al een waarschuwing voor gegeven. De politie adviseert consumenten en vooral ook bedrijven zich tegen ransomware te wapenen door updates direct te installeren, antivirusprogramma’s te gebruiken en back-ups te maken van de gegevens op de computers. De politie raadt mensen ten zeerste af om te betalen voor de ontsleuteling van de systemen/bestanden, omdat hiermee deze criminaliteit wordt gefinancierd en in stand wordt gehouden. Het is allerminst zeker of betaling leidt tot decryptie van de bestanden.
Lees meer >


Pagina 5 / 8
« < 3 4 5 6 7 > »