aaa

Nieuws

 
Woensdag 24 Januari 18
Vanaf februari bedraagt de boete 1500 euro voor weekendrust in de cabine

VRACHTWAGENCHAUFFEUR MOET WEKELIJKSE RUST BUITEN VOERTUIG DOORBRENGEN.

Om te voorkomen dat vrachtwagenchauffeurs weekenden doorbrengen in hun voertuigen, deelde de ILT zondag 14 januari met minister Cora van Nieuwenhuizen flyers uit. Vanaf februari bedraagt de boete 1500 euro voor weekendrust in de cabine. Nu in januari wordt er alleen nog gewaarschuwd.
Lees meer >

 
Maandag 6 November 17
Flyer vrachtwagenparkeren James Cookweg Venlo

Vanaf november 2017 is de parkeerplaats voor vrachtwagens aan dde James Cookweg officieel geopend.

Er zijn door RWS nieuwe flyers ontwikkeld om de vrachtwagenchauffeurs te verwijzen naar deze betaalde parkeerplaats. Deze flyer is voor iedereen beschikbaar en kan door u worden gebruikt om af te geven en de chauffeur te verwijzen naar deze mogelijkheid.

Ook kan deze flyer intern bij bedrijven worden gebruikt om de toeleveranciers op de truckparking aan de James Cookweg te wijzen en zo overlast in de omgeving te voorkomen.

Klik hier voor de flyer of stuur een mail naar info@parkmanagementvenlo.nl.

 

 
Dinsdag 28 November 17
Workshop 'Water voor Later'

In tijden van klimaatverandering is de overlast door regen of juist het gebrek eraan groter dan ooit. Wat kunt u als ondernemer doen om dit te voorkomen middels “Water voor Later”?

Parkmanagement Midden-Limburg en Venlo organiseerden voor de ondernemers in Roermond op 23 november een interactieve workshop rondom dit thema. 


Lees meer >

 
Dinsdag 28 November 17
Reis met de bus naar Greenport Venlo!

Vanaf 10 december reis je met de bus naar jouw werklocatie op Greenport Venlo. Buslijn 70 van Arriva stopt namelijk op 7 nieuwe haltes op het Greenport terrein. Tevens wordt de bestaande halte op Freshpark tweezijdig ingericht.

Lijn 70 rijdt op werkdagen in een uursdienst tussen ongeveer 07.00 uur in de ochtend en 19.00 uur in de avond en stopt aan de St. Jansweg, Heierkerkweg, Greenportlane/N295, Logistiekweg en de Heierhoevenweg.


Lees meer >

 
Dinsdag 4 Juli 17
Parkmanagement meets Pepper

Parkmanagement meets Pepper tijdens de Limburg Happening op 28 juni jongstleden.

Tijdens een ongedwongen sfeer maakten de ondernemers kennis met de robots Pepper en Baxter. De robots zijn er en maken deel uit van onze arbeidsmarkt. Het zijn onze collega's. We hebben of krijgen er allemaal mee te maken. Limburg moet ambitie tonen en met innovatie voorop lopen, ook met robotisering. Laten wij ons inzetten dé early majority regio te worden op dit gebied. Keynote spreker Maarten Steinbuch liet ons zien hoe wij dit kunnen realiseren.

Natuurlijk waren ook de parkmanagers van Limburg aanwezig.

Op zoek naar een goede, actieve en betrokken parkmanager? Op de foto uw parkmanagers in Limburg: vlnr Liesbeth Versteegh (Maastricht), Lidy Rutten (Venlo), Janine Rissenbeek (Roermond) en Sonja Demandt (Directeur Parkmanagement B.V.)Pagina 6 / 11
« < 4 5 6 7 8 > »