aaa

Nieuws

 
Zaterdag 27 Januari 18
Brede steun Ondernemend Venlo voor Veilig Venlo

Als belangenbehartiger van de ruim 1.400 bedrijven op de Venlose Industrieterreinen hecht Ondernemend Venlo grote waarde aan het slagen van het vorig jaar gestarte camera- en beveiligingsproject Veilig Venlo. Vandaar ook dat zij samen met de uitvoerder van het project Greenport Venlo afspraken hebben gemaakt om de communicatie rondom het project sterk te verbeteren.


Lees meer >

 
Woensdag 24 Januari 18
Vanaf februari bedraagt de boete 1500 euro voor weekendrust in de cabine

VRACHTWAGENCHAUFFEUR MOET WEKELIJKSE RUST BUITEN VOERTUIG DOORBRENGEN.

Om te voorkomen dat vrachtwagenchauffeurs weekenden doorbrengen in hun voertuigen, deelde de ILT zondag 14 januari met minister Cora van Nieuwenhuizen flyers uit. Vanaf februari bedraagt de boete 1500 euro voor weekendrust in de cabine. Nu in januari wordt er alleen nog gewaarschuwd.
Lees meer >

 
Maandag 6 November 17
Flyer vrachtwagenparkeren James Cookweg Venlo

Vanaf november 2017 is de parkeerplaats voor vrachtwagens aan dde James Cookweg officieel geopend.

Er zijn door RWS nieuwe flyers ontwikkeld om de vrachtwagenchauffeurs te verwijzen naar deze betaalde parkeerplaats. Deze flyer is voor iedereen beschikbaar en kan door u worden gebruikt om af te geven en de chauffeur te verwijzen naar deze mogelijkheid.

Ook kan deze flyer intern bij bedrijven worden gebruikt om de toeleveranciers op de truckparking aan de James Cookweg te wijzen en zo overlast in de omgeving te voorkomen.

Klik hier voor de flyer of stuur een mail naar info@parkmanagementvenlo.nl.

 

 
Dinsdag 28 November 17
Workshop 'Water voor Later'

In tijden van klimaatverandering is de overlast door regen of juist het gebrek eraan groter dan ooit. Wat kunt u als ondernemer doen om dit te voorkomen middels “Water voor Later”?

Parkmanagement Midden-Limburg en Venlo organiseerden voor de ondernemers in Roermond op 23 november een interactieve workshop rondom dit thema. 


Lees meer >

 
Dinsdag 28 November 17
Reis met de bus naar Greenport Venlo!

Vanaf 10 december reis je met de bus naar jouw werklocatie op Greenport Venlo. Buslijn 70 van Arriva stopt namelijk op 7 nieuwe haltes op het Greenport terrein. Tevens wordt de bestaande halte op Freshpark tweezijdig ingericht.

Lijn 70 rijdt op werkdagen in een uursdienst tussen ongeveer 07.00 uur in de ochtend en 19.00 uur in de avond en stopt aan de St. Jansweg, Heierkerkweg, Greenportlane/N295, Logistiekweg en de Heierhoevenweg.


Lees meer >


Pagina 6 / 11
« < 4 5 6 7 8 > »