aaa

Nieuws

 
Dinsdag 4 Juli 17
Parkmanagement meets Pepper

Parkmanagement meets Pepper tijdens de Limburg Happening op 28 juni jongstleden.

Tijdens een ongedwongen sfeer maakten de ondernemers kennis met de robots Pepper en Baxter. De robots zijn er en maken deel uit van onze arbeidsmarkt. Het zijn onze collega's. We hebben of krijgen er allemaal mee te maken. Limburg moet ambitie tonen en met innovatie voorop lopen, ook met robotisering. Laten wij ons inzetten dé early majority regio te worden op dit gebied. Keynote spreker Maarten Steinbuch liet ons zien hoe wij dit kunnen realiseren.

Natuurlijk waren ook de parkmanagers van Limburg aanwezig.

Op zoek naar een goede, actieve en betrokken parkmanager? Op de foto uw parkmanagers in Limburg: vlnr Liesbeth Versteegh (Maastricht), Lidy Rutten (Venlo), Janine Rissenbeek (Roermond) en Sonja Demandt (Directeur Parkmanagement B.V.)


 
Donderdag 8 Juni 17
Oorkonde wegens eervolle vermelding Beste BIZ-plan 2016

Tijdens een bijeenkomst van BIZ Platform Nederland op donderdag 8 juni in het stadhuis van Zoetermeer heeft de BIZ 19 Bedrijventerreinen Venlo een oorkonde behaald. De uitreiking van de oorkonde volgde vanwege een eervolle vermelding als genomineerde voor het Beste BIZ-plan 2016.


Lees meer >

 
Maandag 12 Juni 17
Op 1 juli 2017 wijzigt de Arbeidsomstandighedenwet

Op een tweetal punten heeft de nieuwe Arbeidsomstandighedenwet ook gevolgen voor de inhoud van de branche RI&E instrumenten, t.w. voor het contract met uw Arbodienst en de benoeming / positionering van de preventiemedewerker.

Houdt u er rekening mee dat branche-RI&E-instrumenten op deze twee onderdelen moeten worden aangepast aan de nieuwe wetgeving. Het goede nieuws is dat deze wijzigingen worden gezien als onderhoud en u als werkgever geen nieuwe erkenning voor het aangepaste RI&E-instrumenten hoeft aan te vragen. Uw instrument blijft met andere woorden tot de oorspronkelijke datum erkend.

De overeenkomst –ook wel basiscontract- tussen u en uw Arbodienst, moet op de nieuwe Arbeidsomstandighedenwet worden aangepast.

 
Donderdag 1 Juni 17
Treinstation Greenport Venlo/Grubbenvorst

De voltallige gemeenteraad van Venlo heeft gisteravond onderstreept dat het treinstation Greenport Venlo/Grubbenvorst er moet komen en wel zo snel mogelijk. De raad wil dat het college van B&W zo snel mogelijk in overleg gaat om de Provincie ertoe te bewegen alles in het werk te stellen om aanvullende financiën vrij te maken zodat station Greenport Venlo er alsnog snel kan komen.


Lees meer >

 
Maandag 29 Mei 17
Premiekortingen, lage-inkomensvoordeel en loonkostensubsidiecalculator

Het ministerie van Sociale Zaken (SZW) heeft in samenwerking met de Belastingdienst en het UWV een digitale calculator gelanceerd voor werkgevers die arbeidsbeperkte werknemers of mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt in dienst willen nemen. Met de calculator kunnen werkgevers in een paar eenvoudige stappen de hoogte van de financiële tegemoetkomingen per werknemer berekenen.


Lees meer >


Pagina 7 / 11
« < 5 6 7 8 9 > »