aaa

Nieuws

 
Maandag 19 September 16
Camerabewakingsproject zorgt voor een veilige omgeving op de bedrijventerreinen in Venlo

Vrijdag 16-9 is, na jaren van voorbereiding, symbolisch de laatste paal van het camerabeveiligingsproject geplaatst. Dit project is door het ontwikkelbedrijf Greenport Venlo in samenwerking met Ondernemend Venlo opgezet. Doel is het vergroten van de veiligheid, het ontmoedigen van criminelen om het gebied te betreden en het vastleggen van criminele handelingen.
Lees meer >

 
Zondag 17 Juli 16
Ondernemend Venlo: Volop ontwikkeling op Venlose bedrijventerreinen

Vrijwel alle bedrijventerreinen in Venlo zijn aangesloten bij Ondernemend Venlo.

Het Parkmanagement wordt in opdracht van de Venlose bedrijventerreinen uitgevoerd door parkmanager Lidy Rutten. Zij is in dienst van Parkmanagement BV, waar kennis en ervaring gedeeld wordt met andere parkmanagers in Limburg.

Lidy Rutten vertelt wat deze bedrijventerreinen zo bijzonder maakt: artikel Noord Limburg Busines Magazine.

 
Maandag 11 Juli 16
Zomerbijeenkomst Ondernemend Venlo zeer druk bezocht: 'Venlo Bruist’ volgens Wethouder en Gedeputeerde

De Innovatoren op het voormalig Floriadeterrein was het decor voor de zeer druk bezochte zomerbijeenkomst van Ondernemend Venlo. Er waren ruim 130 ondernemers aanwezig!

Na een welkomstwoord door voorzitter Peter Thissen spraken ook Wethouder Stephan Satijn en Gedeputeerde Twan Beurskens. Na alle nieuws was het tijd om te netwerken met een heerlijk hapje van de bbq.

Volledig artikel: 'Venlo Bruist’ en ‘ut kump good’ volgens wethouder en gedeputeerde.

 
Donderdag 7 Juli 16
KVO-B Tradeport Zuid (Tegelen-Belfeld)

Businesspark Tradeport Zuid (Tegelen-Belfeld) is na een zeer goed verlopen audit op 7 juli 2016 met vlag en wimpel geslaagd voor het Keurmerk Veilig Ondernemen-Bedrijventerreinen (KVO-B).

De Werkgroep Veiligheid van dit businesspark kan de komende drie jaar samen werken aan de door de vier stakeholders vastgestelde doelstellingen. Politie, brandweer, gemeente en ondernemers zullen samen streven om de naar aanleiding van de audit vastgelegde maatregelen met succes door te voeren.

Leden kunnen met dit certificaat tot 15% korting krijgen op de jaarpremie van hun verzekering van gebouwen, inventaris en bedrijfsstagnatie. Op de eerstkomende ledenbijeenkomst zal het officieel worden uitgereikt. Wilt u het KVO-B certificaat hierna ontvangen? Neem dan contact op met Lidy Rutten, Parkmanager Venlo.

 
Donderdag 2 Juni 16
Werkbezoek BIZ Platform NL aan Venlo

Voor elk BIZ-fonds wordt momenteel nog een afzonderlijke stichting of vereniging opgericht en stelt de gemeenteraad per BIZ-fonds een verordening vast. In Venlo hebben ze dat anders gedaan. Een mooi voorbeeld voor andere gemeenten hoe Ondernemend Venlo en Parkmanagement samen met de gemeente de BIZ heeft ingericht..

19 duurzame bedrijvenparken samen in één BIZ-fonds. In Venlo laten ze zien hoe dat kan! Dit was de insteek voor het werkbezoek van BIZ Platform NL op 10 juni jongstleden.
Lees meer >


Pagina 7 / 8
« < 4 5 6 7 8 > »