aaa

Nieuws

 
Donderdag 18 Mei 17
Ransomware: wat wél en wat zeker niét doen!

Download de gratis poster van digitaleopsporing.nl om te verspreiden binnen uw bedrijf.Leer uw personeel om phishing mails te herkennen, niet te klikken op onbekende links en maak uw personeel meer bewust van deze vorm van cybercrime.

Download de gratis poster hier.

 
Maandag 15 Mei 17
Politie waarschuwt consumenten en bedrijven bij start nieuwe werkweek voor gijzelsoftware

Sinds afgelopen vrijdag 12 mei zijn tienduizenden computers in tientallen landen getroffen door ransomware, ook wel ‘gijzelsoftware’ genoemd. Het NCSC heeft daar vrijdag al een waarschuwing voor gegeven. De politie adviseert consumenten en vooral ook bedrijven zich tegen ransomware te wapenen door updates direct te installeren, antivirusprogramma’s te gebruiken en back-ups te maken van de gegevens op de computers. De politie raadt mensen ten zeerste af om te betalen voor de ontsleuteling van de systemen/bestanden, omdat hiermee deze criminaliteit wordt gefinancierd en in stand wordt gehouden. Het is allerminst zeker of betaling leidt tot decryptie van de bestanden.
Lees meer >

 
Donderdag 2 Februari 17
Een forse groei transportbewegingen in Venlo verwacht
De A73 bij Venlo wordt aangepakt om de verwachte groei aan te kunnen. Dit staat in een startbeslissing van minister van Infrastructuur en Milieu Melanie Schultz van Hagen. 
 
De filevorming in en rondom knooppunt Zaarderheiken is sinds de openstelling van de A74 in 2012 flink toegenomen. Deze verkeersophoping komt voornamelijk doordat de parallelbanen van de A73 slechts één doorgaande rijstrook bevatten. Deze zal worden uitgebreid met een extra rijstrook.
 
Lees meer >
 
Dinsdag 10 Januari 17
Enquête economische gevolgen stuw Grave

De defecte stuw bij Grave zorgt ervoor dat de belangrijkste vaarweg naar het zuiden niet toegankelijk is. Afgelopen dinsdag gaf Rijkswaterstaat aan ‘enkele dagen’ nodig te hebben voor een oplossing, maar de werkelijkheid blijkt weerbarstiger.
Op dit moment is er nog geen zicht op de termijn waarop het scheepvaartverkeer hervat kan worden. Tegelijkertijd neemt de druk op de bedrijven, die mede afhankelijk zijn van water, toe en worden zij financieel geraakt.


Lees meer >

 
Woensdag 14 December 16
Jan Klerken (Scelta Mushrooms) - Winnaar Lodewijk van der Grintenprijs 2016

Drie uitstekende kandidaten Nico Tissink (Pulse en AXtension), Hans Cabooter (Cabooter Group) en Jan Klerken (Scelta Mushrooms) werden op 20 september jongstleden genomineerd voor de Lodewijk van der Grinten prijs.

Een zware klus voor de jury aangezien alle drie zeer goede ambassadeurs voor het ondernemen in Groot-Venlo zijn. Al meerdere malen hebben zij Venlo positief in het nieuws gebracht. Tjebbe Smit, directielid van Océ Technologies Venlo (opvolger van oud-juryvoorzitter Jan Verschaeren) las op 13 december het juryrapport voor.

De jury heeft uit de drie genomineerden Jan Klerken als winnaar uitgeroepen maar roemt ook de andere twee genomineerden voor hun ondernemerschap, doorzettingsvermogen en vakbekwaamheid.

In een uitverkochte Maaspoort werden de ruim 700 toeschouwers toegesproken door Burgemeester Antoin Scholten over de (nog komende) successen van en in de gemeente Venlo. Vervolgens overhandigde hij de felbegeerde trofee aan Jan Klerken.

Foto's: klik hier.

 


Pagina 8 / 11
« < 6 7 8 9 10 > »