aaa

Nieuws

 
Vrijdag 13 Mei 16
Exploitatie Truckparking James Cookweg

Het college van burgemeester en wethouders van Venlo heeft dinsdag j.l. (10 mei) besloten de exploitatie van de nieuwe truckparking aan de James Cookweg in Venlo te gunnen aan Wegrestaurant “Heierhoeve” B.V. te Venlo.

De heer T. De Lang is eigenaar van dit wegrestaurant en exploiteert ter plaatse reeds een beveiligde truckparking.

Het betreft (zoals gebruikelijk) een voorlopige gunning. Binnen een termijn van 7 dagen kunnen overige inschrijvers of belanghebbenden dit besluit nog aanvechten bij de rechtbank.

De beoogde permanente voorziening op de locatie aan de James Cookweg is reeds tijdelijk ingericht en wordt reeds voor het parkeren van vrachtwagens gebruikt. Het voornemen bestaat om deze voorziening eind september 2016 volledig gerealiseerd en in gebruik te hebben. De gemeente zit dus op schema richting de realisatie.

 
 
Donderdag 18 Februari 16
De Limburgse Versnellingstafels

Het volgende Pitch Event Versnellingstafels vindt op 14 april 2016 plaats. Dan presenteren een aantal ondernemers uit Zuid- en Midden- én Belgisch Limburg hun idee voor een Versnellingstafel. Alle ondernemers uit die regio's zijn welkom!

Heb jij een brainwave waarvan je business wilt maken, doe dan mee met De Limburgse Versnellingstafel. Laat ons weten waarmee andere ondernemers jou kunnen helpen en meld jouw innovatieve idee aan vóór 1 maart!

Meer informatie kijk dan op www.delimburgseversnellingstafels.nl of klik hier voor de flyer.

 
Woensdag 23 September 15
Extra rijstrook parallelbaan A73 Zaarderheiken

Op de parallelbanen van de A73 ten zuiden van het knooppunt Zaarderheiken bij Venlo staan regelmatig files. Sinds de openstelling van de A74 in 2012 is de filevorming toegenomen. De meeste files staan in de ochtendspits op de rijbaan vanuit Roermond richting Venlo. 


Lees meer >

 
Dinsdag 7 April 15
Nieuwe raamcontracten met Vetraned BV, Linssen Veiligheid en Klaver Energie

Leden van Ondernemend Venlo kunnen gebruik maken van de collectieve contracten die Parkmanagement heeft afgesloten met diverse partijen. Kostenvergelijkingen hebben aangetoond dat de besparingen nog steeds tientallen procenten kunnen bedragen: het is dus echt de moeite waard om elk jaar uw lopende contracten na te (laten) kijken.


Recentelijk zijn er 3 raamcontracten afgesloten/hernieuwd op diverse gebieden zoals beveiliging, energie, BHV en brandblussystemen.

 
Lees meer >


Pagina 8 / 8
« < 4 5 6 7 8