aaa


 
Parkeerregels grote voertuigen op de Venlose bedrijventerreinen
Lidy Rutten

Parkeerregels grote voertuigen

Op 12 augustus 1996 is bij besluit van Burgemeester en Wethouders van Venlo een parkeerverbod vastgesteld. Hierbij is een parkeerverbodszone ingesteld voor voertuigen langer dan 6.00 meter en/of hoger dan 2.40 meter, met uitzondering van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 uur en 18.00 uur en met uitzondering van de daartoe aangewezen locaties.

Het ontbreken van verkeersborden die de eerdergenoemde regels aangeven, maakt het voor de politie bijna onmogelijk handhavend op te treden. Mist u een dergelijk bord bij u in de buurt, neem dan contact op met Lidy Rutten via info@parkmanagementvenlo.nl

Vrachtwagenchauffeurs kunnen gebruik maken van de app Parckr welke de dichtsbijzijnde parkeerplaats voor vrachtwagens en de faciliteiten in heel Europa toont. In Venlo wordt verwezen naar de parkeerplaats aan de James Cookweg. 

Flyers voor deze vrachtwagenparkeerplaats en voor vrachtwagenparkeerplaatsen in de regio kunt u opvragen via info@parkmanagementvenlo.nl  

Ziet u verkeersgevaarlijke situaties die in strijd zijn met de regels, dan kunt u dit melden bij de gemeente Venlo (info@venlo.nl), via de website venlo.nl of bij de politie (0900-8844).