aaa


 
Misbruik sleutels en inlogcodes alarminstallaties - politie
Lidy Rutten

Misbruik sleutels en inlogcodes alarminstallaties

Er zijn bij de politie diefstallen bekend waarbij de toegang tot bedrijven vermoedelijk verkregen werd door oneigenlijk gebruik te maken van sleutels en inlogcodes.

Gebleken is namelijk, dat bij veel bedrijven niet duidelijk is wie over welke codes beschikt, welke sleutels er in omloop zijn en wie deze in bezit heeft. Ook blijkt dat er alarminstallaties geïnstalleerd worden waar dan vervolgens nooit meer de inlogcodes van gewijzigd worden. U begrijpt dat het m.n. voor de politie dan wel heel lastig wordt om uit te zoeken wie er ongeoorloofd uw bedrijf binnen komt en daar schade kan veroorzaken.

Wilt u tips om misbruik van sleutels en codes zoveel mogelijk voorkomen, vraag dan het document op bij Lidy Rutten, Parkmanager Venlo via info@parkmanagementvenlo.nl.

Wilt u uw bedrijf 'doorgelicht' hebben door een politiefunctionaris, maak dan daarvoor een vrijblijvende afspraak met Dhr. R. M.Garson, Politie Limburg, Gespecialiseerd medewerker C aandachtsgebied (fysieke) beveiliging. Email: rob.garson@politie.nl