aaa


 
Venlo Partners Bedrijvenpagina
Lidy Rutten

Venlo Partners verbindt partijen en initiatieven die Venlo via de binnenstad, evenementen en het studentenleven verder op de kaart zetten zodat meer mensen in Venlo blijven wonen.

Ondernemend Venlo vindt dit een goed initiatief en vraagt aan alle bedrijven om deel te nemen aan de bedrijvenpagina.

Ondernemen is vooruit zien. Slimme keuzes van vandaag bepalen uw succes in de toekomst. Welke talenten heeft u nodig om ook in de toekomst succesvol te is. En hoe bereikt u uw nieuwe medewerker die in Venlo woont?

Dit is een van de vragen waarmee Venlo Partners dagelijks mee aan de slag is. We hebben hiervoor een database (Studentenmonitor) ontwikkeld waar nu al ruim 900 studenten, havisten en VWO-ers in staan. Deze (toekomstige) studenten leren we kennen en de studenten de stad Venlo met al zijn bedrijvigheid. We weten welke opleiding ze volgen, welke voorkeuren en interesses ze hebben, of ze veel sporten, vaak naar het theater gaan, etc.. Ze ontvangen onze periodieke nieuwsbrief met relevante informatie en voordelen. We gaan de dialoog met ze aan. Mochten onze Venlose talenten willen studeren in Delft, Wageningen of Leiden? Prima, maar Venlo blijft op deze manier op hun netvlies staan.

Deze talenten kunnen we, nu al benaderen wanneer u een bijvoorbeeld een slimme techneut, marketeer of communicatie stagiaire nodig heeft.

Voor slechts € 200,-- per jaar kunt u deelnemen en krijgt u dagelijks toegang tot deze doelgroep en een Bedrijvenpagina op onze website: https://www.venloverwelkomt.nl/over-venlo-partners

Venlo Partners

Venlo Partners verbindt partijen en initiatieven die Venlo via de binnenstad, evenementen en het studentenleven verder op de kaart zetten. Nieuwe en bestaande initiatieven worden aangejaagd. Lokale en regionale initiatieven worden ‘omarmd’ en gekoppeld aan de ‘branding’ van het merk Venlo. Venlo Partners is, door haar strategische samenwerkingsverbanden en haar pragmatische daadkracht als citymarketingorganisatie een onmisbare schakel tussen regionale ambities en de realisatie van projecten.

Venlo Partners focust op de realisatie van de strategische visie Venlo2030. De doelstelling: Bewoners van Venlo bewust maken van hun ambassadeurschap van hun stad. Bezoekers uit de stad en regio, met name de jonge ambitieuze bezoekers, laten we de binnenstad her-ontdekken. En studenten, die een positieve invloed op de aantrekkelijkheid van de stad hebben, binden we aan de stad Venlo.